De experts van Creative Change checken de isolatie van uw woning of bedrijfspand en kijken hoe efficiënt er wordt verwarmd en geventileerd. Ook onderzoeken zij of u uw gasverbruik tegen lage kosten kunt verminderen of zelfs helemaal naar 0 kan brengen. Daarnaast kan worden vastgesteld of en hoe u energie kunt opwekken met zonnepanelen en eventueel kunt opslaan voor eigen gebruik. 

En wist u dat u met al deze maatregelen ook het comfort van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk kunt verbeteren? 

U ontvangt een rapport waarin aantrekkelijke maatregelen zijn beschreven met geschatte investering, besparing en terugverdientijd. Daarbij kan Creative Change een energielabel voor uw woning of bedrijfspand opstellen en registreren.

Actie

De gasprijs stijgt snel! Voor € 49,- vertelt Creative Change hoe u het meeste bespaart op het gasverbruik van uw woning. Stuur een foto van de voorgevel en achtergevel en laat weten wanneer de woning is gebouwd. Hoeveel isolatie hebt u (extra) aangebracht aan de muren, het dak en de vloer en of het glas allemaal dubbel glas is. Laat ook weten hoe oud de cv-ketel is en of u vloerverwarming heeft.

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.