Identificeer en digitaliseer uw producten en de onderliggende materiaalsamenstelling met C_passport®. Track, trace en behoud kwaliteit en waarde met C_bank®. Monitor en communiceer de kwantitatieve impact met C_dashboard®.  

Zo groeien we naar een circulaire wereld, zorgen we er voor dat geen grondstoffen verloren gaan en dragen we bij aan het behalen van de UN Sustainable Development Goals.

Start vandaag nog met de ontwikkeling of de aankoop van circulaire producten, mét onderliggende operationele systemen, van retourlogistiek tot recycling én tech applicaties. Zo kunnen we na elke gebruiksfase waarde en kwaliteit behouden voor een volgende inzet als product, component of grondstof. 

Actie

Start tijdens de Nationale Klimaatweek en in november met C_passport® en C_dashboard®, maak gebruik van de Nationale Klimaatweek-korting van 25% en krijg exposure op web en social media.

cirmar.com

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.