Tien jaar geleden zijn Enver en Rodney begonnen chocola te maken. Sindsdien is Chocolatemakers een begrip voor liefhebbers van heerlijke en duurzame producten geworden. Sinds 2019 produceren zij solar-powered en emissie-vrij in een fabriek in de Amsterdamse cacaohaven.

Actie

Met de code KLIMAAT10 krijg je  10% korting op alle chocoladepakketten. Leuk voor jezelf of als cadeau met een kaartje erbij - dit is het lekkerste brievenbuspakketje. 

chocolatemakers.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.