Waarom zou je werk moeten maken van impact? Hoe doen collega’s van andere disciplines dit? Hoe kun je door een betere samenwerking en afstemming met collega’s zorgen voor meervoudige waardecreatie? Wat levert het nu eigenlijk allemaal op voor jouw bedrijf? Ons praktijkboek vind je de antwoorden. Het biedt praktische handvatten en stappenplannen voor verschillende afdelingen en disciplines binnen een bedrijf: directie en management, Human Resources, Finance & Control, productie, interne communicatie en marketing.

Aan de hand van het meervoudige waardecreatiemodel volgens het IIRC, gerichte tips, een veelvoud aan voorbeelden en prachtige praatplaten laten de auteurs bedrijven en professionals de weg van ‘business as usual’ naar ‘impact ondernemen’ zien. Na het lezen van dit boek weet je dat.          

Het boek is te koop via www.bureauom.com

vonk-mvo.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.