Al onze wenskaarten, confetti, notebooks, gepersonaliseerd drukwerk, flyers en andere stationery bevatten zaden. Bloeipapier vormt hiervoor de basis. Dit is handgeschept papier gemaakt van 100% gerecycled materiaal zoals oude kranten.

In dit papier zijn de zaden verwerkt. Door het bloeipapier in de aarde te leggen, goed water én uiteraard een portie liefde te geven, groeien er vrolijke bloemen, groenten of kruiden uit. Ook onze bloeipotloden groeien uit tot verschillende bloemen en kruiden!

Sinds dit jaar heeft BLOOM ook het eerste Do it Yourself circulaire bijenhotel ontwikkeld. Een heel leuk relatiegeschenk dat de goedkeuring van de Bijenstichting draagt.

bloom-yourmessage.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.