Volgens BIZGOODZ is het zoeken naar structurele oplossingen voor een circulaire bedrijfsvoering een aanrader voor bedrijven. Niet met de gedachte 'hoe kom ik snel van mijn restmaterialen af', maar 'hoe voorkom ik de reststromen uit mijn onderneming?' En hoe zorg ik ervoor dat deze een tweede leven krijgen?

Hoe eerder je hiermee begint, hoe beter het is voor het klimaat en voor een gezonde bedrijfsvoering. Dus, wil je circulair inkopen of maak je een circulair product, neem dan contact met ons op.

bizgoodz.com

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.