BioToko bereidt in haar keuken in Zutphen verse biologisch-Indonesische rijsttafelgerechten en verkoopt die in haar (afhaal)restaurants in Zutphen, Deventer en Arnhem, maar ook landelijk via dagverse distributie. BioToko is EKO-Horeca gecertificeerd en heeft ruim 70 mensen in dienst, waaronder professionele koks, parttime scholieren, en studenten.

Actie

Biologische Rijsttafel voor 2-3 personen van € 49 voor € 39.

Keuze uit 3 varianten: vlees, vegetarisch of veganistisch. 's Morgens voor 9 uur besteld is dezelfde dag tussen 17 en 22 uur bezorgd. Opwarmtips op de website.

bestellen.biotokoholland.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.