BD-Totaal staat voor een gezondere, groene en duurzame wereld. Als sinds 1993 biedt dit bedrijf een gecertificeerd 100 procent biologisch assortiment voor catering, horeca en zorg. Niet alleen duurzaamheid, maar ook de minimale belasting van natuur, milieu en grondstoffen zijn vanzelfsprekend.

Tegenwoordig willen jouw gasten dat lekker eten, duurzaamheid, biologisch en diervriendelijkheid op één bord passen. BD-Totaal heeft het passende assortiment en de knowhow om uw keuken en de wensen van de consument bij elkaar te brengen. En daar wordt alles en iedereen groener van!

Actie

Nieuwe klanten ontvangen 10% korting op de eerste bestelling. Vul de actiecode STARTNU in.

bd-totaal.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.