Tijdens het reizen of winkelen laat je de trolley soepel achter je aan rollen. En met de 2 ergonomische handgrepen hang je hem in één beweging aan de bagagedrager van je (huur)fiets. Hij is gemaakt van sterk, duurzaam (PVC-vrij) en waterdicht materiaal. De 2 variohaken zorgen voor een eenvoudige bevestiging aan bijna elk type bagagedrager. Rol de bovenkant uit voor extra volume. Met een binnenvakje voor je sleutels of portemonnee. De B3bag geeft je ruimte! 

Actie

Bestel tijdens de Klimaatweek (28 oktober t/m 6 november 2021) een B3bag onder vermelding van de code 'Klimaatweek2021' en krijg 10% korting op de aanschafprijs (korting op maximaal 2 B3bags per klant).

b3bag.eu

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.