Arctic Blue is het Omega-3 gezondheidsmerk met principes. Dus alleen maar plantaardige Omega-3 algenolie, en alleen 100% MSC-gecertificeerde visolie die bovendien gemaakt  is van alleen filet-snijresten. Waar voor veel visolie hele sardientjes en ansjovis worden verwerkt, wordt voor Arctic Blue visolie dus geen vis extra gevangen.

Je hebt de garantie dat dit bedrijf afblijft van het eten van de dolfijn, zeevogel, zeeleeuw en walvis. Én de garantie dat er geen nadelige effecten zijn voor oceanen, milieu en lokale bevolking. Geen aanvoer Zuid-Amerika, alleen Noorwegen. Geen plastic, alleen composteerbare verpakkingen. 

Hun werkwijze heeft Arctic Blue in Nederland als eerste het MSC-keurmerk opgeleverd, volgens natuurorganisaties de beste garantie voor duurzame visserij. 

Actie

Met de kortingscode KLIMAAT10 ontvang je 10% korting op alle producten in de webshop (zonder verzendkosten).

arctic-blue.com

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.