Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van TrouwAmsterdam - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Thompson Thompson Kunst en cultuur
Tom Kwakernaat Tom Kwakernaat Kunst en cultuur
Urban Resort - Volkskrant Urban Resort - Volkskrant Kunst en cultuur
Urban Resort: ACTA Urban Resort: ACTA Kunst en cultuur

TrouwAmsterdam

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

TrouwAmsterdam is een innovatief project waarbij de voormalige drukkerij van onder andere dagblad Trouw een tijdelijke nieuwe bestemming heeft gekregen als biologisch restaurant, club en cultureel platform.

In het restaurant kun je de industriële sfeer proeven. Betonnen muren contrasteren met natuurlijke materialen. De kaart is mediterraans. Bij Trouw eet je geen traditionele hoofdgerechten, maar tapa’s en middelgrote gerechten, bereid met zoveel mogelijk biologische producten.

De club is een club in haar oervorm: een goed geluidsysteem in een industriële omgeving. De programmering richt zich voornamelijk op vooruitstrevende en veelal elektronische muziek. Het culturele platform richt zich op interactieve projecten. Trouw Amsterdam richt zich op de samenwerking met andere partijen uit de culturele sector.

De Verdieping is het maandelijkse cultuurprogramma van TrouwAmsterdam. Op woensdag- en donderdagavonden worden er filmavonden, exposities, interviews, Q & A's, live performances en nog veel meer kunst en cultuurgerelateerde avonden georganiseerd.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://trouwamsterdam.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Wibautstraat 127
1091 GL
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

Triodos Bank financiert duurzame ondernemingen en projecten
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .